Vysoká škola manažmentu / City University of Seattle programs
Facebook page Linkeid link Youtube channel jazyk
 

Blog

Content marketing as the key to successful PR

Every day, every moment, no matter whether we are driving through the city, or whether we are listening to the TV or radio, we are literally overloaded with marketing messages. But does this really work? What makes people think of your product or service?

 9 dôvodov, vďaka ktorým vás perfektná angličtina odlíši od priemeru

Máte radi angličtinu, a preto v nej chcete byť čo najlepší? Uvažujete správne. Ak budete v angličtine „master”, odkryjú sa vám nové možnosti vo všetkých aspektoch života.

Z externého štúdia MBA môžete hneď profitovať

Nie je to o troch písmenách, ale o prínose pre každodenné fungovanie firmy. Celosvetovo uznávaný titul Master of Business Administration (MBA) je nadstavbovým levelom pre manažérov a ambicióznych ľudí, ktorí chcú zefektívniť svoje podnikanie a kariérne sa posunúť. Ako môže externé štúdium MBA pomôcť vášmu biznisu hneď teraz?

MBA

MBA na Slovensku: V čom sa odlišuje od magisterského titulu?

Pri výbere štúdia by ste mali byť informovaní o všetkých možnostiach. Nie je titul ako titul. Aké sú rozdiely medzi magisterským titulom, ktorý je spolu s inžinierskym doménou slovenských škôl, a titulom Master of Business Administration (MBA), známym najmä zo zahraničia? Pozrime sa na ich výhody a nevýhody.

pokračovanie...

MBA

6 dôvodov, prečo sa naši absolventi ľahko zamestnajú na trhu práce

Netrápiť sa v škole, ktorá vám okrem diplomu neprinesie nič iné. Nepresedieť pár rokov za lavicou, ktorá vám slúži iba ako podpierka na spanie. A takisto nepočúvať prednášky, ktoré by ste si zvládli naštudovať aj sami doma. Aj vy máte takéto požiadavky na svoju alma mater? V nasledujúcich šiestich bodoch vám dokážeme, že sa to takto dá.

pokračovanie...

 

Kedy sa oplatí študovať externe?

Externá forma štúdia je často podceňovaná z rôznych hľadísk. V niekoľkých bodoch vám chceme ukázať, že aj externé štúdium môže byť plnohodnotne stráveným časom v porovnaní s dennou formou.

pokračovanie...

 

Štúdium v USA a v Anglicku: Koľko peňazí potrebuješ?

Štúdium v zahraničí nie je lacná záležitosť. Málo študentov však má reálnu predstavu, čo to znamená. V krátkej infografike si môžeš spraviť prehľad o cenách štúdia v USA aj Anglicku. Pri prvom pohľade na cenu sa pravdepodobne zdesíš, ale nezúfaj, obe krajiny majú celkom dobre prepracovaný systém študentských pôžičok. Viac detailov nájdeš nižšie

Mimochodom, vedel si, že americký diplom môžeš získať aj na slovenskej škole?

pokračovanie...

 

MBA STUDENTS BEGIN SUCCESSFUL STARTUP

CityU MBA graduates Jozef Zemla and Viktor Reviliak from Bratislava, Slovakia, have transformed their enthusiasm for gadgets into a successful startup called Culcharge.


pokračovanie...

TOP 10 seriálov, ktoré sa oplatí pozerať v pôvodnom znení

Zoznam seriálov, ktoré majú špecifický slovník, resp. sú výnimočne nahovorené a strácajú svoje čaro, keď sa predabujú do slovenčiny. Ideálne, ak ide o humor so slovnými hračkami, ktoré sa len veľmi ťažko preložia do tituliek (a nekvalitné titulky to často ani nerobia).

pokračovanie...

Pomaturitné štúdium: 10 vecí, na ktoré treba prihliadať pri výbere vysokej školy

Pohľad do kalendára nám síce hovorí, že sme sa vnorili do letných mesiacov, kedy mnohí maturanti už majú jasno v tom, na ktorú vysokú školu by sa chceli dostať. Avšak pred nástupom na štúdium je dobré zopakovať si 10 vecí, ktoré by každý budúci študent vysokej školy mal od svojej alma mater očakávať.

pokračovanie...

Pomaturitné štúdium: Čo robiť, keď ma neprijali na vysokú školu?

Nebojte, nie ste jediní. Mnoho stredoškolákom sa nepodarí spraviť skúšky na nimi vybranú vysokú školu na prvýkrát. Čo ale robiť, ak sa vám ešte nechce začať pracovať a vzdať sa svojho sna o pomaturitnom štúdiu? Ukážeme vám, aké máte možnosti.

pokračovanie...

 
výberové konanie      internships       dodatok k diplomu           európsky sociálny fond            toefl centrum           

Vysoká škola manažmentu, Panónska cesta 17, 851 04 Bratislava 

© Copyright Vysoká škola manažmentu 2023


Stránky generuje redakčný systém WebJET spoločnosti InterWay, a. s.